De kortste route naar een passende lease oplossing

  • Jarenlange ervaring

  • Betrouwbare partners

  • Snelle levering

  • Ponder Automotive
    Titus Brandsmalaan 33
    5342 ER Oss

  • 06-21238188

  • info@ponderautomotive.nl

Operational lease op maat

Operational Lease is de meest gebruikte vorm van leasen bij bedrijven en organisaties. De leasemaatschappij draagt de meeste risico’s. Bij financial lease staat de auto bij u op de balans. Hiermee heeft u nog middelen over om mee te werken. Bij operational lease blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. U heeft minder risico’s op onverwachte kosten. Ponder Automotive concentreert zich op auto leasen Den Bosch, Oss en Eindhoven.

Voordelen van Operational Lease:

  • Gemak
  • Zekerheid
  • Vast bedrag per maand
  • Geen onverwachte kosten
  • Aankoopbedrag niet zelf financieren
  • Geen restwaarde risico

U zoekt uw nieuwe auto uit en ik zorg voor meerdere offertes bij gerenommeerde leasemaatschappijen en zorg ervoor dat u de beste deal krijgt qua prijs en voorwaarden, afgestemd op uw wensen en verwachtingen. U verdwijnt niet in het oerwoud van leasemaatschappijen. Ik weet de weg en ontzorg u bij uw zoektocht. Bij eventuele onduidelijkheden regel ik het intern. Heeft u nu een al een leasepartner dan neem ik deze natuurlijk mee in het vergelijk. Ik ben er voor u. Vaak weet ik van tevoren of u in aanmerking komt voor een operationeel leasecontract.

Veelgestelde vragen over private lease

Bij operational lease betaalt u een vast tarief per maand voor het gebruik van de auto van uw keuze. In de regel vallen de kosten van verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparaties hieronder. Na afloop van de leaseperiode gaat de auto terug naar de leasemaatschappij.
Bij financial lease activeert u de auto op de balans en wordt u economisch eigenaar van de auto en na de looptijd van het leasecontract bent u, na aflossing van de slottermijn, volledig eigenaar. U betaalt alleen aflossing en rente voor de aanschaf van de auto. Kosten voor bijvoorbeeld onderhoud, brandstof, verzekering en wegenbelasting betaalt u zelf. U mag zoveel rijden als u wilt. Bij operational lease geldt een vooraf bepaald aantal kilometers.
Dit hangt af van het feit of er een nieuwe auto besteld moet worden, of dat deze op voorraad staat, of eventueel een occasion. Ik kan bij de keuze van een nieuwe auto altijd door de landelijke voorraad kijken bij onze partners.
Wij stellen samen of met de locale dealer een nieuwe auto samen.
Dat is afhankelijk van kilometers per jaar en of u een nieuwe of gebruikte auto gaat leasen. Voordeel bij een gebruikte auto is dat de looptijd korter is en dat u dus minder lang vastzit aan een contract.
Ja, dat kan, maar houdt er rekening mee dat er een her-calculatie zal moeten plaatsvinden die wellicht consequenties heeft voor uw maandtarief.
De leasemaatschappij of financier is zowel juridisch als economisch eigenaar van de leasewagen. Na afloop van de leaseperiode neemt de leasemaatschappij de auto terug, het risico van de restwaarde blijft bij de leasemaatschappij.
In principe bepaal ik, samen met de leasemaatschappij, waar onze leaseauto’s in onderhoud zijn.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Laat Ponder Automotive u helpen bij het oplossen van uw vraagstuk. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

    Voornaam *

    Achternaam *

    E-mail *

    Telefoonnummer

    Type vraagstuk

    Hoe kunnen we u helpen?

    Onze partners

    Ponder Automotive werkt met kwalitatief hoogwaardige partners samen. Door de jarenlange ervaring is bekend hoe we de beste oplossingen voor u kunnen vinden. Bent u zelf een bedrijf die hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op om eens de mogelijkheden te bespreken. Ponder Automotive staat altijd open om te kijken naar eventuele samenwerkingen mochten deze elkaar versterken.