De kortste route naar uw oplossing

  • Jarenlange ervaring

  • Betrouwbare partners

  • Snelle levering

  • Ponder Automotive
    Titus Brandsmalaan 33
    5342 ER Oss

  • 06-21238188

  • info@ponderautomotive.nl

Advies in uw bedrijfsvoering

U heeft even geen manager door omstandigheden. U wilt een project doorvoeren maar komt er niet aan toe. U wilt een andere kijk op zaken. Of ik u kan helpen ligt aan de casus. Er is veel ervaring in huis en sommige boeken heb ik al geschreven. Mijn ervaring ligt in de autobranche en retail. Onderscheidende ervaring in bedrijfswagens, zakelijke markt en klantgerichtheid. Ik weet waar het in uw bedrijfstak om draait en heb een nuchtere kijk op het zakendoen. Ik ga graag met u het gesprek aan en verneem dan wat u zou willen verbeteren of oplossen. Ik ben er een voorstander van om snel met u naar een oplossing te komen. Ik heb kennis en ervaring in de automotive maar heb met mijn diversiteit aan functies ook veel algemene ervaring opgedaan. Ik ben een daadkrachtige en evenwichtige persoonlijkheid. Bewust van politiek in organisaties maar tevens in het bezit van veel diplomatie en sociale vaardigheden. Wetende dat we alle mensen in de organisatie mee moeten krijgen. Ik ben gewend te werken met doelen en deadlines en heb dit zelf ook nodig.

Het is wel noodzakelijk dat u mij openheid van zaken geeft, zodat ik achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ook om te voorkomen dat dit voor beide partijen tot tijd- en geldverspilling zou leiden. Graag ga ik zo gedegen mogelijk maar snel naar het resultaat. Een goede klik is voor mij noodzakelijk. Integreren in de organisatie is voor mij geen probleem, ik heb snel contact en vertrouwen. Ik vind het interessant om diverse bedrijven beter te leren kennen en ook op deze manier mijn kennis te verrijken. Na een kort en bondig openhartig gesprek vind ik het belangrijk dat ik uw issues snel kan aanpakken. Laten we een afspraak plannen en gewoon even kennismaken. Dat is in elk geval gratis maar nooit voor niks.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Laat Ponder Automotive u helpen bij het oplossen van uw vraagstuk. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

    Voornaam *

    Achternaam *

    E-mail *

    Telefoonnummer

    Type vraagstuk

    Hoe kunnen we u helpen?

    Onze partners

    Ponder Automotive werkt met kwalitatief hoogwaardige partners samen. Door de jarenlange ervaring is bekend hoe we de beste oplossingen voor u kunnen vinden. Bent u zelf een bedrijf die hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op om eens de mogelijkheden te bespreken. Ponder Automotive staat altijd open om te kijken naar eventuele samenwerkingen mochten deze elkaar versterken.